HOTEL MILA
Ctra. dels Cortals s/n, AD200 ENCAMP
Tel. +376 73 13 13
online@hotelmila.com
Demani una reserva ara ...
Tel. +376 731313

DIVA - Cirque du Soleil 2018


Cirque du soleil 2016 - Scalada: Vision


El Principat li ofereix un any més la possibilitat de veure l'espectacle del CIRQUE DU SOLEIL a Andorra. Aquest any, el nou espectacle es diu DIVA. Com cada any, aquest espectacle forma part del programa cultural del país, organitzat per el ministeri de turisme. S'ofereixen entrades gratuites disponibles per internet. Aquestes entrades son places DE PEU al devant de l'escenari. També podeu comprar  PLACES SENTADES a les grades COBERTES amb la millor vista de l'espectacle, abarcant tot l'escenari, dreta, esquerra a d'alt i a baix! Le Cirque du Soleil fa espectacles molt vives i dinàmiques, i l'acció passa a tot l'escenari en cada moment. Les entrades sentades permeten no perdre rès de l'encant, i protegirse en cas de pluja.

 

 

DIVA: el poder de la música

"Tota una oda impetuosa i radiant dedicada a les grans estrelles femenines de la cançó, DIVA explora el poder transformador de la música i ens fa redescobrir grans temes d'ahir i d'avui immortalitzats per les reines més incontestables de l'escena musical. Amb una aproximació íntima i espectacular en l'ànima d'una diva, l'obra ens fa recórrer els passos de Roze, una dona omniscient que es troba en el millor moment de la seva vida i que ens revelarà les qualitats intrínseques que totes les dives tenen en comú. Roze encarna l'arquetip de la diva, és LA diva; una dona amb caràcter, de cor esquerp i rebel, conscient i irreverent, determinada però vulnerable, plena de veritat i dotada d'un carisma gairebé ferotge. A partir d'una trama musical d'una forta càrrega emocional amb matisos de neo soul, pop i hip-hop, DIVA ens convida a entrar en un univers surrealista, descarat i decididament modern. De la mà d'unes acrobàcies i d'una coreografia de ritme trepidant, DIVA reuneix en escena un total de 24 artistes amb una energia prodigiosa, entre els quals hi ha dues cantants i un discjòquei percussionista. Descobreix el llegat de les grans dives de la cançó a través de la mirada del Cirque du Soleil."

 

 

 

DIVA es representarà tots els dimarts, dimecres, dijous, divendres i dissabtes del 30 de juny al 28 de juliol de 2018, i hi haurà una funció final el diumenge dia 29 de juliol.

Les funcions començaran a les 22.00 h i duraran 60 minuts. A més, abans de cada espectacle tindrà lloc una animació de 30 minuts amb els personatges de DIVA by Cirque du Soleil.

 

 Cirque du Soleil - hotelmila.com

 

 

 

 

Aconsegueix la teva entrada

 

 

 

HOTEL MILA no ven les entrades aquest any. UTILITZI EL BOTÓ MÉS AMUNT per aconseguir les entrades gratuites de peu, o comprar les entrades sentades.

 

Per facilitar la seva estada a l'Hotel Mila, si ens fa una sol·licitut de reserva de dos nits o més entre el 30 de juny i el 29 de Juliol, citant el codi PROMO CIRQUE en el missatge, li farem un 10% sobre el preu de l'allotjament de diumenge a dijous, i un 5% sobre el preu de l'allotjeament del divendres i dissabte.