HOTEL MILA
Ctra. dels Cortals s/n, AD200 ENCAMP
Tel. +376 73 13 13
online@hotelmila.com
Demani una reserva ara ...
Tel. +376 731313

Pesca a Andorra - pesca alta muntanya


 

 

LA PESCA A ANDORRA

Pesca a la muntanya

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Els rius i els llacs d'Andorra disposen de zones on és permès la practica de la pesca. Els nostres torrents i la serenitat dels llacs son entorns particulars, agradables i remarcables per a aquest esport. Per tal de protegir el medi ambient i garantir la continuitat de les poblacions, l'esport està altament controlat, i la llicència de pesca és obligatoria.

 

Espècies

  • La truita fario (Salmo trutta fario) present en la majoria dels rius i estanys.
  • La truita arc iris (Onchorhynchus mykiss) introduïda al riu Gran Valira i a l'estany d'Engolasters al final del segle passat.
  • El salmó de font (Salvelinus fontinalis) introduït en algun riu d'alta muntanya i en estanys

S'estableix anualment un període hàbil per a la pesca en rius, per la pesca en estanys i per la pesca en acotats. En funció de l'accessibilitat i de l'estat del riu aquests períodes poden canviar cada any.Solament es pot pescar durant el dia. S'entén com a tal el temps comprès entre la punta del dia i el primer foscant.

 

 

El turísta pot pescar a Andorra amb diferents modalitats. Vosté pot venir a l'Hotel Mila i organitzar un permis diari de un dia o de varis, i anar a practicar aquest esport amb el nostre hotel com a punt de sortida, des d'el nostre emplaçament cèntric a més no poder. Cal just anar a l'organisme vigent per tal d'organitzar la llicéncia de pesca, i desprès el permís per al tipus de pesca que es fá:

  • Acotat de pesca
  • Pesca sense mort
  • Acotat de pesca amb mosca

Les normatives vigents, les zones de pesca, limitacions, preus i una extesa informació estan disponibles en aquest document pdf complert, editat a 4 idiomes per Andorra Turisme i el Ministeri de Turisme i Medi Ambient.

 

 

DESCARREGAR DOCUMENT PDF